maanantai 2. toukokuuta 2016

Merrin kartta Krikkoloon


Viimeisen viikon aikana Krikkolon piha on jäsentynyt siten, että nyt on mahdollista luoda yleiskatsaus niille, jotka asiasta ovat kiinnostuneet. Jotain vanhaa on säilytetty; kunnostettu tai annettu olla, ja uutta on laitettu. Esimerkiksi kaksi äkämäpunkkien riivaamaa herukkapensasta kaivettiin juurineen maasta ja niiden tilalle asetettiin yrttitarhan lavat sekä myöhemmin papuvainio.

Huonossa kunnossa olevien kriikuna-, kirsikka-, ja omenapuun rinnalle ostettiin kaksi uutta kirsikkapuuta (sikkola & varjomorelli) sekä perheomenapuu. Kun ne kasvavat vähän isommiksi, vanhat puut täytynee kaataa. Keinun taakse sijoitettiin hyötykasvilavat. 

Seuraavassa Merrin piirtämä Krikkolon kartta:


Asemakaavan luonnostelemassa Vohobitin latoma tiiligrilli on nimetty Smaugin grilliksi, Omenakuja on myös tuttu nimi niille, jotka tietävät.

Seuraavat työt ovat Krikkolon päärakennuksen oven maalaaminen samanväriseksi kuin Repunpään pääovi, tummanvihreäksi, perunapellon kääntäminen ja pottujen istuttaminen, maahan uponneiden liuskekivilaattojen esiin kaivaminen ja uudelleen asettaminen, vaaleanpunaisen vesialtaan asentaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti