tiistai 5. heinäkuuta 2016

Krikkolon ruoka-, juoma- ja majoituspalvelut moninaisille elämänmuodoille


Krikkolossa Merri on alkanut matkailu- ja ravintola-alan yrittäjäksi erilaisille elämänmuodoille. Hän on muun muassa valmistanut Krikkolon Siilille pienen ranskalaistyyppisen ravintolan eli bistron, josta Siili voi käydä noukkimassa verrattain yksinkertaisesti valmistettuja ja vaatimattomasti aseteltuja herkkupaloja ilman, että Klonkku-varis käy ne heti kähveltämässä.




Vaikka Klonkulla on oma ruokakuppinsa halkopinon alla, metsästää Klonkku välillä Vemmelsäären suvun pikkujälkeläisiä yrittäen saada niistä aineksia omaan jänispataansa. Tässä kamppailussa Vohobitti ja Merri ovat Klonkun puolella, koska eivät pidä siitä, mitä Vemmelsäären sukukunta saa aikaan omenan ja kirsikan taimille.



Perhosille Merri on askarrellut baarin, jonka esikuvana puolestaan Pispalan Vastavirtaklubi ja legendaarinen sirbus-juoma: perhosbaarissa tarjotaan sellaista kiljua, jota ainoastaan punkkarit suostuisivat juomaan.



Hieman laadukkaampaa tarjonta on sen sijaan Krikkolon pörriäisille, joille Merri nikkaroi vanhasta bambutuolista kaksi hyönteishotellia. Toisessa on käytetty myös Arkadian Alkosta ostetun vuoden 1989 Porto Curz -portviinin puulaatikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti